Wie zijn we?

Alexander Elings

Op de basisschool (toen nog klas 5) wist ik het al. Ik wil leraar worden. Hoe fijn is het als je dan je roeping al kent. Via de pedagogische academie en de studie onderwijskunde (beiden in Nijmegen) heb ik me kunnen voorbereiden op het ‘echte werk’: mensen iets leren dat betekenisvol is voor hun ontwikkeling en groei. Voor jong en oud; dat maakt mij niet uit. Inmiddels ben ik meer dan 20 jaar in het vak ‘gerijpt’ en mijn passie, betrokkenheid en streven om mensen iets ‘te leren’ is onverminderd groot gebleven. Ook mijn stijl blijft: alles met aandacht, in eenvoud en kracht. Ik geloof dat het altijd de mensen zijn die het verschil maken. Als ik kan en mag bijdragen om te zorgen dat het verschil ‘goed’ is, en dat het verschil ‘echt’ is, dan zit het goed.

E-mail LinkedIn

Jacques Handelé

Na mijn studie biologie in Wageningen, voelde ik me snel thuis in alle uithoeken van de publieke sector. Van het kloppend hart naast bewindslieden tot in de essentiële haarvaten van de uitvoering. Als medewerker, als directeur en veel als proces- en teambegeleider. Sinds tien jaar werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Jacques Handelé Antwoorden & Vragen. “Het goede goed doen” is een diepe, sterke drive. Het zelf goed doen en anderen met wie en voor wie ik werk daarmee helpen. Van persoonlijke vragen tot maatschappelijke opgaven. Nieuwsgierig, onderzoekend, begeerte voor wijsheid en allergisch voor bull-shit.

E-mail LinkedIn